Over ons

Affourtit Eten en Drinken

Op de hoek van de Koninginneweg en de Hendrik Jacobszstraat vind je al ruim 20 jaar Affourtit Eten en Drinken (sinds 1999). Een plek om naar toe te gaan voor een drankje, hapje of een uitgebreid diner. Omdat nu eenmaal mensen verschillende wensen hebben, bestaat Affourtit Eten en Drinken uit twee verdiepingen. Voor een gezellige, drukke sfeer kun je terecht op de begane grond, waar ook de bar gevestigd is. Wil je een wat intiemere avond (eventueel met een groter gezelschap), dan daal je af naar het souterrain, waar je in alle rust kunt genieten van het eten en je gezelschap.

Terras

In de zomermaanden kun je ook terecht op het terras. Verwarmd, zodat het ook op ’mindere’ dagen aangenaam vertoeven is. Voor onze vaste gasten, maar ook om onze koks creatief te houden, verandert de kaart iedere drie maanden. Naast de kaart, kun je een keuze maken uit de specials, die wekelijks wisselen. Voor onze kleine gasten hebben wij een kleine kaart en altijd een grote verassing in petto.

Ons bedrijf

Iedere twee maanden wisselt onze kaart en word je door ons keukenteam verrast met nieuwe internationale gerechten. Naast de gewone kaart geeft Affourtit “eten en drinken” je wekelijks een keuze uit diverse specials waarin onder andere de seizoensgerechten en andere lekkernijen te proeven zijn.

Het leuke aan Affourtit Eten en Drinken is dat je hier terecht kunt voor een culinair diner, maar ook voor een drankje aan de bar. Wachten op een tafeltje? Dat kan aan de bar met een drankje en hapjes. Tapas terwijl je wacht! Hoe gezellig is dat dan? Gezellig een avond borrelen? Strijk neer op een kruk en laat je bedienen tot in de late uurtjes.

Catering

Iets te vieren? Van een borrel tot culinair diner, Affourtit Eten en Drinken regelt het voor je. We zorgen voor een bar, hapjes, drankjes, buffetten, maaltijden en personeel, zodat je nergens meer omkijken naar hebt. De mogelijkheden zijn ongekend, dus laat weten wat je wensen zijn en wij passen er een mouw aan.

Contact ons voor een reservering op maat.

Leer bedrijf

Wij zijn tevens erkend als leerbedrijf waarin jong talent zich kan verder ontwikkelen in ons markt segment.

Onze Historie