Affourtit Design

Sinds 2010 ontwerp ik, Maarten Affourtit, diverse modellen lampen van zwerfhout en ander gebruikt materiaal, b.v palen uit de oude haven van Lemmer ( begin 1900 ), balken uit gebouwen, aangespoeld hout, druivenranken en alles wat ik nog meer vind langs de waterkant of bij een sloop.

lampenvansloophout

De ontwerpen worden aangekleed en/of versierd met gebruikt lood, stukjes koeienleer, verschillende spijker materiaal, oud ijzer, bouten, moeren en alles wat ik vind of in mijn hoofd opkomt.

Het leuke is dat er geen lamp het zelfde is omdat er oude verweerde materialen worden verwerkt. Om u een idee te geven heb ik enkele foto’s van mijn ontwerpen op mijn site gezet.

Houdt u er rekening mee dat sommige modellen al verkocht zijn of niet meer te produceren omdat de gebruikte materialen niet meer te krijgen of vinden zijn. De prijzen zijn zonder kap en transportkosten.

In mijn cafe-restaurant kunt u twee hanglampen zoals op de foto’s zien boven de bar, dit zijn de afmetingen 120 en 250 cm.

Mocht u vragen of interesse hebben dan kunt u me altijd via het onze contact pagina bereiken, of kom even langs in Fryslân waar ik mijn lampen maak.

Bezoek de Design gallerij voor een overzicht en prijzen.